UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor je vrije tijd. Het is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met de UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel.

Mensen in armoede hebben recht op de 'UiTPAS aan kansentarief'. 

Een overzicht van alle activiteiten en voordelen vind je op www.uitpasdender.be.

En volg de Facebookpagina van UiTPAS om op de hoogte te blijven.

Procedure

Je gaat met je identiteitskaart naar één van de verkooppunten in onze gemeente:

  • Bibliotheek Haaltert
  • Bibliotheek Denderhoutem
  • Sociaal Huis, Donkerstraat 30
  • lokaal dienstencentrum De kompanie, Heldergemstraat 136
  • dienst Cultuur in het gemeentehuis, Hoogstraat 41

Punten sparen

Samen met je persoonlijke UiTPAS ontvang je een welkomstgeschenk. Vanaf dan kan je UiT-punten sparen op tientallen plekken in Aalst, Berlare, Denderleeuw, Dendermonde, Erpe-Mere, Haaltert, Lebbeke, Lede, Ninove, Wetteren en Wichelen. Maar ook in andere UiTPAS-regio's zoals Gent, Brussel, Oostende, Mechelen, Maasmechelen, Lier, Leuven,...

Om een punt te sparen, scan je je UiTPAS aan een UiTPAS-zuil of vraag je een UiT-punt aan de balie/kassa.  Je ruilt je UiT-punten om voor een korting op een vrijetijdsactiviteit, een cadeau of een ander voordeel van zodra je voldoende UiT-punten gespaard hebt.

Kostprijs

Je betaalt 5 euro voor jouw persoonlijke UiTPAS.

Ben je jonger dan 18? Dan betaal je zelfs maar 2 euro!

Je krijgt er een welkomstgeschenk van UiTPAS bij. 

Bekijk ook

Gebruik je liever een handige app? Dat kan! Je kan punten sparen met je smartphone, je houdt je puntensaldo bij de hand en je kan ieder moment scrollen door de leukste voordelen. Heb je een online voordeel gevonden? Dan kan je je punten meteen in de app omruilen. 

Aan de UiTPASzuilen in de bibliotheek, sporthal en De Kouter kan je per bezoek punten sparen met je kaart (en met de app). Nu komen er op verschillende locaties ook QR-borden bij waar je met de app kan sparen. Die borden kan je vinden in Sint Martinusheem, De Berwinne, Het Oud Gemeentehuis, het Vondelhof en het Warandegebouw. Ook bij evenementen op verplaatsing zal je punten kunnen sparen!

Installeer de app 

Gerelateerde items