Vacature Deskundige Burgerzaken B1-B3

Wil je graag bij de overheid werken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch lokaal bestuur? Waag dan nu de sprong! En stel je kandidaat voor de vacature Deskundige Burgerzaken B1-B3 voor de dienst Burgerzaken van de cluster Vrije tijd & Burgerzaken.

  • Een functie in contractueel verband
  • Solliciteer ten laatste op 28 mei 2021

Taakomschrijving

Je bent mee verantwoordelijk voor het optimaliseren van de dienst Burgerzaken binnen het lokaal bestuur Haaltert en werkt onder leiding van de clustermanager Vrije tijd & Burgerzaken. Als deskundige Burgerzaken draag je bij tot de goede werking van de dienst en implementeer je (vernieuwende) projecten op de dienst. Daarnaast volg je de wetgeving op, verwerk je vragen van burgers, geef je informatie en voer je administratieve opdrachten uit in functie van een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening. Je bent multidisciplinair inzetbaar en je bent de rechterhand van je leidinggevende.

Kandidaatstelling

Vereiste documenten

  • motivatiebrief
  • curriculum vitae
  • kopie van het vereiste diploma of studiebewijs en verklaring dat het diploma binnen een termijn van max. 4 maanden kan behaald worden
  • uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden)

Stel je kandidatuur door bovenstaande documenten te mailen naar personeel@haaltert.be .

Daarnaast kan je de gevraagde documenten ook aangetekend opsturen naar het College van Burgemeester en Schepenen, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert of tegen ontvangstbewijs afgeven op de personeelsdienst (zelfde adres, 1ste verdieping).

Examens

Het schriftelijk examen zal plaatsvinden tussen 7 juni 2021 en 11 juni 2021, en het mondelinge examen tussen 24 juni 2021 en 30 juni 2021