Vacature expert Financiën A1a-A2a

Wil je graag bij de overheid werken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch lokaal bestuur? Waag dan nu de sprong! En stel je kandidaat voor de vacature expert Financiën A1a-A2a voor de dienst Algemene financiering van de cluster Algemene financiering en ICT.

  • Een functie in contractueel verband
  • Solliciteer ten laatste op 28 mei 2021

Taakomschrijving

Je bent mee verantwoordelijk voor het in kaart brengen en optimaliseren van de financiële dienstverlening binnen het lokaal bestuur Haaltert (gemeente en OCMW).

Je initieert, begeleidt en coördineert hierbij financiële projecten binnen de organisatie. Als expert financiën ondersteun je de financieel directeur. Je geeft als financieel expert ondersteuning en advies aan collega's van je eigen team. Anderzijds fungeer je ook als expert voor de collega's van andere teams binnen de organisatie.

Kandidaatstelling

Vereiste documenten

  • motivatiebrief
  • curriculum vitae
  • kopie van het vereiste diploma
  • uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden)

De selectieprocedure gebeurt via het extern bureau Ascento. Solliciteren kan online door de vereiste documenten te mailen naar haaltert@ascento.be.

Daarnaast kan je de gevraagde documenten ook aangetekend opsturen naar het College van Burgemeester en Schepenen, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert of tegen ontvangstbewijs afgeven op de personeelsdienst (zelfde adres, 1ste verdieping).

Examens

Het schriftelijk examen zal plaatsvinden tussen 7 juni 2021 en 11 juni 2021, de assessmentproef tussen 17 juni en 18 juni, en het mondelinge examen tussen 24 juni 2021 en 30 juni 2021