Vacature Expert Organisatiebeheersing A1a-A2a

Wil je graag bij de overheid werken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch lokaal bestuur? Waag dan nu de sprong! En stel je kandidaat voor de functie Expert Organisatiebeheersing A1a-A2a van de cluster Beleids- en organisatiebeheer.
  • Een functie in contractueel verband.
  • Solliciteer ten laatste op 28 mei 2021

Taakomschrijving

De expert organisatiebeheersing geeft input voor de beleidsvoorbereiding op het vlak van organisatiebeheersing enerzijds en anderzijds het adviseren, voorbereiden, uitwerken en verzekeren van de implementatie van dit beleid om tot efficiënte beheersmaatregelen voor de organisatie te komen. Op die manier draag je bij tot de optimalisatie van de interne werking. Je stimuleert een actieve samenwerking tussen diensten en clusters om de doelstellingen in kader van verschillende projecten te behalen.

Kandidaatstelling

  • motivatiebrief
  • curriculum vitae
  • kopie van het vereiste diploma
  • uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden)

De selectieprocedure gebeurt via het extern bureau Ascento. Solliciteren kan online door de vereiste documenten te mailen naar haaltert@ascento.be.

Daarnaast kan je de gevraagde documenten ook aangetekend opsturen naar het College van Burgemeester en Schepenen, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert of tegen ontvangstbewijs afgeven op de personeelsdienst (zelfde adres, 1ste verdieping).

Examens

Het schriftelijk examen zal plaatsvinden tussen 7 juni 2021 en 11 juni 2021, de assessmentproef tussen 17 juni en 18 juni, en het mondelinge examen tussen 24 juni 2021 en 30 juni 2021