Verzekering voor de vrije sporter

Ga je soms alleen of in familieverband joggen, wandelen, fietsen in de prachtige natuur van Haaltert? Meestal ben je daarvoor niet aangesloten bij een club of vereniging. Wat als je een kwetsuur oploopt tijdens die individuele sportactiviteiten, of tijdens het rolschaatsen, fitness, yoga, zwemmen?

‘Zeker sporten’: een sportverzekering voor de vrije sporter van Haaltert. Gemeente Haaltert biedt de individuele sporters de mogelijkheid om in te tekenen op ‘Zeker Sporten’, een pakket aangeboden door het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) en Ethias.

Benieuwd naar de voordelen?

  • Al vanaf 20 euro per jaar krijg je tips, advies en een bijhorende sportverzekering. Schrijf je met het hele gezin in? Dan betaal je 35 euro per jaar.
  • Administratie verloopt digitaal en wordt tot het minimum beperkt.
  • Naast een verzekering biedt Zeker Sporten heel wat extra’s: je krijgt sportieve tips, trainingsadvies en uitdagingen die iedere sporter ondersteuning en motivatie bieden voor een aangename en verantwoorde sportbeoefening.
  • Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.
  • Je bent 24/7 en overal ter wereld verzekerd voor sportongevallen tijdens wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.
  • Als lid krijg je een cadeaubon van 6 euro bij Decathlon

Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd.

Surf naar www.zekersporten.be en sluit vandaag nog jouw sportpakket af