Een “gralek grosj” trui, T-shirt of muts ten voordele van Knipperkot vzw, “da’s neig”!

Naar de geest van kerst en de Warmste Week, wil het lokaal bestuur opnieuw het goede doel steunen, maar dan wel lokaal. Daarom herhalen we de geslaagde truienverkoop van vorig jaar én voegen we 2 nieuwe items toe aan ons assortiment.

Ken je onze “gralek grosj”-truien voor het goede doel nog? Goed nieuws, je kan ze nu opnieuw kopen. Mag het eens wat anders zijn? Daar is voor gezorgd. Want dit jaar verkopen we ook T-shirts en mutsen voor het goede doel. Met dit aanbod zorgen we voor een uniek warm geschenk, letterlijk en figuurlijk! Want de winst gaat naar het lokaal initiatief, Knipperkot vzw

Een warme trui of T-shirt

Het gaat om een grijze sweater of zwart T-shirt met 4 mogelijke opdrukken in het wit:

  • gralèk grosj op Atom
  • gralek grosj op Oiljtert
  • gralek grosj op Kèsken
  • graulek grosj op Eljergem

Dit zijn de beschikbare maten: 5xl, 4xl, 3xl, xxl, xl, l, m, s, xs, xxs, kind 8/10 jaar (128-140), kind 10/12 jaar (140-152), kind 12/14 jaar (152-164).

Een trui voor volwassenen kost 40 euro, een T-shirt 12 euro. Een kindertrui kost 28 euro, en T-shirt 10 euro.

Pas je jouw trui graag eerst eens? Dat kan aan de balie van de dienst Cultuur tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Of muts! “da’s neig”

Nieuw dit jaar: een beanie muts in het donkergrijs of bordeauxrood met het woord “neig” in witte opdruk. Een beanie muts kost 12 euro.

Bestel snel voor de feestdagen

Bestel hier tot 20 november 2023

Vanaf 18 december 2023 kan je jouw bestelling afhalen in 1 van deze afhaalpunten: Bibliotheek Haaltert, Sporthal Denderhoutem, Gemeentehuis Haaltert. 

Lokaal goed doel

Onze maatschappij beschouwt het als een evidentie om een job te hebben of om naar school te gaan. Voor heel wat jongeren en jongvolwassenen is die verwachting op sommige momenten in hun leven een te grote uitdaging. Niet vooringenomen, maar met de nodige aandacht voor elk individu, wil Knipperkot vzw rust en ademruimte bieden in een groene omgeving. Daarom gaat dit jaar de winst van de verkoop naar dit goed doel.

Organiseer jij ook een actie voor de Warmste Week?

Het thema van de Warmste Week is dit jaar ‘opgroeien zonder zorgen’. Onveilige thuissituaties, stress op school, geen recht op vrije tijd en de invloed van sociale media maken jongeren vaak heel kwetsbaar. Daarom vlamt De Warmste Week voor meer veilige plekken voor jongeren. 

Knipperkot vzw wil hen de rustige en zorgeloze plek bieden die ze verdienen.

Ook jij kan een actie organiseren en de “Time-out in 't groen voor -18@Knipperkot” steunen.

Meer info zie https://dewarmsteweek.be en www.knipperkot.be