Naar inhoud

Wegenwerken

Wegenwerken nieuwsbericht (grote weergave) Praktische info

Planning grote wegenwerken.
We geven je een overzicht van enkele grote projecten die op de planning staan.

Bekijk zeker ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de kortere wegenwerken.

Actuele info over werken aan nutsvoorzieningen en inname van het openbaar domein worden door gemeentes en Vlaamse instanties ook zoveel mogelijk samengevoegd in het GIPOD, het Generiek Informatieplatform Openbaar Domein. Surf naar www.geopunt.be om hierover meer te weten te komen.

-


Werken in Pennestraat, Brantegemstraat, Mosveldstraat, Boekentstraat, Molenbaan, Landlede en Krekeldries

Aquafin bereidt momenteel de uitvoering voor van het project ‘Boekent’ in Haaltert. De gemeente Haaltert voorziet samen met de uitvoering van het project door Aquafin eveneens gemeentelijke rioleringswerken. 

De bewonersvergadering die op 16 maart gepland was, kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Om je toch te informeren en te antwoorden op je vragen, wordt een digitale informatiesessie voorzien via het YouTube kanaal van Aquafin.

Verloop infosessie

  • Het filmpje zal online beschikbaar zijn vanaf maandag 12 oktober 2020 en zal gedurende 14 dagen te bekijken zijn via het YouTube kanaal van Aquafin.
  • Vanaf 12 oktober 2020 zal u dan gedurende 14 dagen uw vragen kunnen doorsturen naar contact@aquafin.be met vermelding “22317 Boekent Haaltert”.
  • Vanaf 2 november 2020 kan u een antwoord verwachten op uw vraag.

-


Wegenwerken Processieweg en Holbeekweg in Heldergem

Op 5 oktober 2020 startte de firma Pevenage & zn de wegenis- en rioleringswerken aan de Processieweg en de Holbeekweg in Heldergem. De werken zijn opgedeeld in 5 fasen. 

Klik hier voor meer info

-

UPDATE 15/10/2020

De pas gestarte riolerings- en wegenwerken in de PROCESSIEWEG zullen enkele dagen stil liggen door een coronabesmetting in het team van de aannemer. De aannemer nam verantwoordelijkheid, liet de werf proper achter en laat zijn mensen testen en even in quarantaine.
 
We vangen bezorgdheid op over de BEREIKBAARHEID van de BEGRAAFPLAATS in de Processieweg. In deze periode zal de begraafplaats meestal bereikbaar zijn. Maar voor de zekerheid voorzien we toch een omleiding. Mocht de straat op een bepaald moment toch versperd zijn, dan kan je de omleiding volgen.
-
 

-

Op de hoogte blijven over wegenwerken in de gemeente?

De werken worden telkens in grote lijnen voorgesteld in het infoblad
Voor communicatie korter op de bal kan je terecht op de Facebook-pagina van gemeente Haaltert.

Praktisch

Openbare werken en verkeer

Wegenwerken

Gemeentehuis
Hoogstraat 41
9450 Haaltert

053 85 86 07

openbarewerken@haaltert.be

OPENINGSUREN OP AFSPRAAK
maandag
dinsdag
9 - 12 u.
woensdag 9 - 12 u.
14 - 16 u.
donderdag

9 - 12 u.
18 - 20 u.

vrijdag 9 - 12 u.